Selecteer een pagina

Wat is homeopathie aan huis?

De voordelen van een homeopaat die bij u langskomt

Als homeopaat merk ik dat steeds meer cliënten het erg prettig vinden als huisbezoek mogelijk is. Voor mensen die slecht ter been zijn, is een homeopaat aan huis natuurlijk een uitkomst. Maar voor gezinnen met jonge kinderen is het ook praktisch.

Kinderen kunnen gewoon thuis, in hun eigen omgeving spelen. Tevens krijg ik als homeopaat zo een duidelijker beeld en dat geeft een betere anamnese.

Indien u liever naar de praktijk toe wilt komen, is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.

Sommige mensen vinden het prettig als er bij het eerste consult iemand bij is. U kunt daarom altijd uw echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u meer weten over de homeopatische behandeling?

U kunt mij altijd, zonder verdere verplichtingen of kosten, bellen en mailen voor meer informatie. Ik ben ervan overtuigd dat er vaak veel meer te bereiken valt dan u in eerste instantie misschien denkt.

Tijdens een consult neem ik werkelijk de tijd voor u.

Er is een uitgebreid onderzoek naar uw lichamelijke en/of mentale klachten.

Het eerste consult duurt dan ook al gauw één tot anderhalf uur voor dezelfde vaste prijs.

Geen bijwerkingen

Er bestaan momenteel ongeveer 6.000 homeopathische geneesmiddelen. Als homeopaat onderzoek ik nauwkeurig welk geneesmiddel bij u past. De homeopatische geneesmiddelen zijn 100% natuurlijk en vrij van allerlei toevoegingen.

Een homeopathisch middel spreekt de zelf-genezende krachten in uw lichaam aan. We bestrijden geen symptomen maar behandelen de oorzaak van een klacht of ziekte.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Neem – geheel vrijblijvend – contact op.

Stel een vraag of maak een afspraak

Komt bij u langs in

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden