Je hebt het waarschijnlijk al eerder gehoord. Of je weet het uit eigen ervaring: diëten werkt, op de lange termijn, meestal niet!

Er zijn maar weinig mensen die afvallen en vervolgens hun gewicht ook op peil weten te houden. Helaas is dat bij de meerderheid niet het geval.

Het diëten is meestal flink afzien, doorzetten en je moet er heel veel voor laten. Enorm frustrerend is het dan ook als het uiteindelijk niet lukt!

Het gaat niet om de vraag hoe je wil gaan afvallen. Het gaat erom hoe je jouw optimale gewicht verkrijgt en behoudt. Het ideale gewicht waar jij je het fijnste bij voelt?

Wil je een werkelijke verandering bewerkstelligen?

Dan is het van belang om meer inzicht te krijgen over hoe je in het leven staat. Hoe jij het leven ervaart. Het Homeopathische Coaching traject helpt je daarbij. Tegelijkertijd wordt onderzocht welk homeopathisch middel jou hierbij de beste ondersteuning geeft.

Misschien eet je helemaal niet veel en kom je toch aan. Hoe is dat mogelijk?

Vaak spelen er andere zaken een grotere rol. Bijvoorbeeld stress, bewust of onbewust (!), waardoor je aankomt of juist afvalt. Het kan veroorzaakt worden door angst, verdriet of boosheid. Slaapproblemen kunnen ook de oorzaak zijn.

Homeopathie geeft inzicht en helpt je om tot werkelijke veranderingen en verbeteringen te komen!

Ik ben ervan overtuigd dat er vaak veel meer te bereiken valt dan men in de eerste instantie denkt.

Wil je meer weten? Neem, geheel vrijblijvend, contact op.

 

Verdiep je verder in homeopathie en gewicht: