Selecteer een pagina

Zoek je een homeopaat voor je baby of kind?

Maak afspraakOntdek

Homeopathie bij baby’s en kinderen

Ben je op zoek naar een homeopaat voor je baby of jonge kind? Zou het niet ideaal zijn als de homeopaat gewoon bij je langskomt? Dat kan nu met Homeopathie aan Huis.

De homeopaat aan huis is ideaal voor ouders met een baby of jonge kinderen. Maar ook voor senioren en mensen die slecht ter been zijn is de homeopaat aan huis een uitkomst.

Misschien vindt je het prettig als er tijdens het eerste consult iemand bij aanwezig is die je goed kent. Je kunt daarom altijd je echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten.

Heeft jouw kind of baby bepaalde klachten die je op een natuurlijke manier wil laten behandelen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Homeopaat in de buurt

Werkzaam in:

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht en Hilversum+
  • Flevoland
  • Meppel, Hoogeveen en Emmen
  • Nu ook in de regio Oss en ’s-Hertogenbosch

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopatisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

Uw homeopaat aan huis

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat (voor o.a. baby's en kinderen)

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Klassieke homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb inmiddels 20 jaar ervaring als Klassiek homeopaat.

Als homeopaat aan huis kom ik graag bij u langs.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Ewoltstede 15
7213 TC Gorssel

06-43979928  

(Sms en Signal, ik heb geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak