Selecteer een pagina

Zoek je een homeopaat bij jou in de buurt?

Maak afspraakOntdek

De homeopaat bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een homeopaat in de buurt? Zou het niet ideaal zijn als de homeopaat gewoon bij je langskomt? Dat kan met homeopathieaanhuis.nl.

Ideaal voor senioren of als je slecht ter been bent. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is de homeopaat aan huis een uitkomst.

Misschien vind je het prettig als er tijdens het eerste consult iemand bij aanwezig is die je goed kent. Je kunt daarom altijd je echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten. Homeopathie aan Huis altijd bij jou in de buurt.

AANBIEDING

Gratis Kennismakingsgesprek
Wie benieuwd is naar zijn of haar mogelijkheden op het gebied van gezondheid kan nu een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. “Ik ben er van overtuigd dat er vaak veel meer te bereiken valt dan men in de eerste instantie denkt.”

Homeopaat in de buurt

En verder in heel:

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht en Hilversum+
  • Flevoland
  • Meppel, Hoogeveen en Emmen
  • Nu ook in de regio Oss en ’s-Hertogenbosch

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopatisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

 De homeopaat in de buurt

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat in de buurt

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Klassieke homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb inmiddels 20 jaar ervaring als Klassiek homeopaat.

Als homeopaat aan huis ben ik altijd in de buurt en kom graag bij je langs.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Ewoltstede 15
7213 TC Gorssel

06-43979928  

(Sms en Signal, ik heb geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak