Zoekt u een homeopaat in de buurt?

Maak afspraakOntdek

Homeopaat aan Huis is altijd in de buurt

Ben je op zoek naar een homeopaat in uw buurt? Zou het niet ideaal zijn als de homeopaat gewoon bij u thuis langskomt? Daarom is er nu Homeopathie aan Huis.

Geschikt voor iedereen en ideaal voor senioren of als u slecht ter been bent. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is een homeopaat in de buurt een uitkomst.

Homeopathie aan Huis werkt vanuit een holistische visie (lichaam en geest zijn één) en biedt u een totaal pakket. Naast een passend homeopathisch middel ontvangt u de benodigde ondersteuning door middel van Homeopathische Coaching

“Max, mijn zoon van vier jaar, slaapt weer door! Echt van alles geprobeerd, zelfs slaaptherapie mocht niet baten. Homeopathie was de oplossing.” 

“Ik wilde geen hormoonzalf voor de eczeemplek bij mijn dochter en ben op zoek gegaan naar een natuurlijke oplossing. Het homeopathisch middel werkte prima!”

“Fijn dat Harm aan huis komt, het lukt mij niet meer om naar de praktijk te komen. De gewrichtsklachten waar ik zo’n 5 jaar mee liep zijn na twee middelen nu een stuk minder geworden.”

“Onze zoon zat werkelijk niet lekker in zijn vel. School liep niet zo, hij had geen vrienden en was veel alleen op zijn kamer. We maakten ons toch wel zorgen. We zijn via een kennis met Harm in contact gekomen. We zijn voor de homeopathische coaching gegaan. We hebben een gelukkiger kind!”

Heeft u vragen, bel of mail gerust.

(Mail, Sms of Signal, geen whatsapp).

Homeopaat in de buurt

Homeopathie aan Huis komt in

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht en Hilversum+
  • Flevoland
  • Meppel, Hoogeveen en Emmen
  • Nu ook in de regio Oss en ’s-Hertogenbosch

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopathisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

De homeopaat in uw buurt

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat altijd in de buurt

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als homeopaat.

De homeopaat in uw buurt komt graag bij u thuis langs

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Praktijk Gorssel

06-43979928  

(Bel of sms, geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak