Zoekt u een homeopaat in Flevoland?

Maak afspraakOntdek

De homeopaat die bij u langs komt in Flevoland

Woont u in Flevoland en zoekt u een homeopaat in de buurt? Zou het niet ideaal zijn als de homeopaat gewoon bij u langskomt? Dat kan met homeopathieaanhuis.nl.

Geschikt voor iedereen en ideaal voor senioren of als u slecht ter been bent. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is de homeopaat aan huis een uitkomst.

Misschien vindt u het prettig als er tijdens het eerste consult iemand bij aanwezig is die u goed kent. U kunt daarom altijd uw echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten. Gewoon bij u thuis in Flevoland.

Thuis in heel Flevoland

Bijvoorbeeld in:

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopatisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

Uw homeopaat aan huis in Flevoland

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat in Flevoland

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als homeopaat.

Als homeopaat aan huis kom ik graag bij u langs in Flevoland.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Praktijk Gorssel

06-43979928  

(Bel of sms, geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak