Selecteer een pagina

Zoekt u een homeopaat in Emmen?

Maak afspraakOntdek

De homeopaat die bij u langs komt in Emmen

Bent u op zoek naar een homeopaat in Emmen? Zou het niet ideaal zijn als de homeopaat gewoon bij u langskomt? Dat kan met homeopathieaanhuis.nl.

Ideaal voor senioren of als u slecht ter been bent. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is de homeopaat aan huis een uitkomst.

Misschien vindt u het prettig als er tijdens het eerste consult iemand bij aanwezig is die u goed kent. U kunt daarom altijd uw echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten. Gewoon bij u thuis in Emmen.

Homeopaat in Emmen

En verder in heel:

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht en Hilversum+
  • Flevoland
  • Meppel, Hoogeveen en Emmen
  • Nu ook in de regio Oss en ’s-Hertogenbosch

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopatisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

Uw homeopaat aan huis in Emmen

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat in Emmen

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Klassieke homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb inmiddels 20 jaar ervaring als Klassiek homeopaat.

Als homeopaat aan huis kom ik graag bij u langs in Emmen.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Ewoltstede 15
7213 TC Gorssel

06-43979928 WhatsApp Homeopaat aan huis

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak

8 + 5 =