Selecteer een pagina

Harm Bloemers, uw homeopaat aan huis

Als kind wilde ik dierenarts worden. Ik was en ben enorm geïntrigeerd door de natuur. Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ging ze zelf bewerken, drogen en maakte er thee en verdunningen van. Daarnaast bestudeerde ik allerlei boeken over natuurgeneeskunde.

Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

Op latere leeftijd ben ik Biologische dynamische landbouw op Warmonderhof gaan studeren. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met de Klassieke homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Dit was voor mij de ultieme manier van genezen. Vervolgens heb ik toen een workshop gevolgd; Homeopathie bij huisdieren. Koeien, paarden en honden behandeld; ik stond perplex van de resultaten.

Na het eindexamen Warmonderhof ben ik gestart met de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie te Zoetermeer.

Daarnaast heb ik onder andere een training Orthomoleculaire suppletie bij Solgar gevolgd. (Voedingssupplementenleer met betrekking tot vitamines en mineralen).

Naast genoten opleidingen heb ik meer levenservaring kunnen opdoen in verschillende beroepen. Ik heb onder andere ervaring in de zorg als persoonlijk begeleider. Cliënten begeleid met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. En ook cliënten met psychiatrische en/of psychosociale problemen. Ik heb ervaring met autisme en heb met jongeren en senioren gewerkt.

Ik heb een sterk empathisch vermogen en een goed luisterend oor. Verder ben ik praktisch ingesteld en ga, voor het vinden van het juiste homeopatische geneesmiddel, op een doeltreffende manier aan het werk.

Het gaat erom dat het werkt!

De kunst is om het juiste homeopatische geneesmiddel te vinden. Dat vraagt om kennis van de geneesmiddelen en een goede anamnese. Ik stel vaak in mijn consulten de biografie van de patiënt centraal.

Ik heb inmiddels twintig jaar ervaring in de Klassieke homeopathie.

Harm Bloemers, Klassiek homeopaat

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Neem – geheel vrijblijvend – contact op.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Ewoltstede 15
7213 TC Gorssel

06-43979928  

(Sms en Signal, ik heb geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak