Over mij

Mijn naam is Harm Bloemers, homeopaat en coach van Homeopathie aan Huis. Ik ben vader van twee geweldige zoons en gelukkig met mijn lieve vriendin. Als kind wilde ik dierenarts worden. Ik was en ben enorm geïntrigeerd door de natuur. Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ging ze zelf bewerken, drogen en maakte er verdunningen van. Daarnaast bestudeerde ik allerlei boeken over natuurgeneeskunde.

Op latere leeftijd ben ik Biologische dynamische landbouw op Warmonderhof gaan studeren. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Dit was voor mij de ultieme manier van genezen. Vervolgens heb ik toen een workshop gevolgd; Homeopathie bij huisdieren. Koeien, paarden en honden behandeld; ik stond perplex van de resultaten.

Na het eindexamen Warmonderhof ben ik gestart met de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie te Zoetermeer.

Daarnaast heb ik onder andere een training Orthomoleculaire suppletie bij Solgar gevolgd. (Voedingssupplementenleer met betrekking tot vitamines en mineralen).

Naast genoten opleidingen heb ik meer levenservaring kunnen opdoen in verschillende beroepen. Ik heb onder andere ervaring in de zorg als persoonlijk begeleider. Cliënten begeleid met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. En ook cliënten met psychiatrische en/of psychosociale problemen. Ik heb ervaring met autisme en heb met jongeren en senioren gewerkt.

Als coach heb ik een sterk empathisch vermogen en een goed luisterend oor. Verder ben ik praktisch ingesteld en ga ik, voor het vinden van het juiste homeopathische geneesmiddel, op een doeltreffende manier aan het werk.

Het gaat erom dat het werkt!

De kunst is, naast het vinden van het juiste homeopathische middel, er voor te zorgen dat het ontwikkelingsproces met de daarbij verkregen inzichten ook daadwerkelijk kan worden toegepast. Homeopathische Coaching helpt je hierbij.

Tijdens het Homeopathische Coaching traject staat de biografie van de cliënt centraal.

Ik heb inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in de homeopathie.

Harm Bloemers, Klassiek homeopaat

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Neem – geheel vrijblijvend – contact op.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Praktijk Gorssel

06-43979928  

(Sms en Signal, geen whatsapp)

 

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak