Selecteer een pagina

Wil je een optimale gezondheid bereiken?

 

Maak afspraakOntdek

Fit en gezond met Homeopathie

Wil je weer fit worden? Een optimale gezondheid bereiken? Ontdek de voordelen van Homeopathie Aan Huis

Voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Fit zijn is geen vanzelfsprekendheid. Je conditie op peil houden is hard werken met helaas soms een tegenvallend resultaat. Hoe komt dat?

Soms spelen er hele andere zaken een rol die een optimale gezondheid in de weg staan. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Daarom is het goed om daar eens bewust naar te kijken. Waarom ben je niet fit?

Heb je bepaalde klachten die je op een natuurlijke manier wil laten behandelen? Of heb je zelf nog geen idee wat er precies aan de hand is?

Laat een anamnese afnemen door de Klassiek homeopaat. Ervaar zelf wat homeopatische middelen kunnen doen om jouw fitheid terug te krijgen.

AANBIEDING

Gratis Kennismakingsgesprek
Wie benieuwd is naar zijn of haar mogelijkheden op het gebied van gezondheid kan nu een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. “Ik ben er van overtuigd dat er vaak veel meer te bereiken valt dan men in de eerste instantie denkt.”

Homeopaat in de buurt

Werkzaam in:

  • Gelderland
  • Overijssel
  • Utrecht en Hilversum+
  • Flevoland
  • Meppel, Hoogeveen en Emmen
  • Nu ook in de regio Oss en ’s-Hertogenbosch

Woont u elders? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op het principe dat het “gelijke wordt genezen met het gelijkende”. De homeopaat zoekt een homeopatisch geneesmiddel dat gelijksoortige symptomen oproept.

Uw homeopaat aan huis

Harm Bloemers

Harm Bloemers

Klassiek homeopaat

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de heilzame werking van kruiden, planten en bomen. Ik las boeken over natuurgeneeskunde. Zo leerde ik de Fytotherapie (kruidengeneeskunde) kennen.

In mijn studie Biologisch-dynamische landbouw  kwam ik voor het eerst in aanraking met de Klassieke homeopathie en antroposofie. Mijn interesse was direct gewekt. Na de 5-jarige opleiding voor Klassieke homeopathie heb inmiddels 20 jaar ervaring als Klassiek homeopaat.

Als homeopaat aan huis kom ik graag bij u langs.

Harm Bloemers
klassiek homeopaat

Ewoltstede 15
7213 TC Gorssel

06-43979928

Aangesloten bij:


Stel een vraag of maak een afspraak