Selecteer een pagina

Deze vervelende ziekte kan heel veel impact hebben op je leven. En niet alleen op jouw leven maar ook die van je echtgenoot, vriend(in) of familie.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van de ziekte van Lyme. De symptomen en mogelijke behandelingen die er momenteel bestaan zijn mij bekend. Ik heb zelf bijna twee jaar nodig gehad om deze ziekte te kunnen beheersen. Dat kwam ook omdat er veel onduidelijkheid bestond en bestaat. Vaak denkt men dat er iets psychisch aan de hand is en wordt je naar een psycholoog verwezen. Maar de klachten blijven en je bent dan ook zo een jaar verder met alle huisarts- en ziekenhuisbezoeken die er op volgen. Hopelijk wordt tegenwoordig deze weg verkort door een betere anamnese, zodat dit ziekteproces veel eerder aangepakt kan worden. En de gevolgen ook minder groot hoeven te zijn.

Daarnaast kun je nog een heel traject met het UWV verwachten wat erg naar kan zijn. Ik heb het zelf meegemaakt. Jezelf moeten verdedigen terwijl je elke middag in bed ligt met de gordijnen dicht. Maar ik ben er, ondanks alles, toch voor gegaan. En ik heb de zaak in beroep gewonnen. Wil je hier meer advies over, neem gerust contact met mij op.

De behandeling van Lyme is lastig maar niet onmogelijk! Met alleen antibiotica en/of andere geneesmiddelen ga je het, met alle respect, waarschijnlijk niet winnen. Er komt meer bij kijken.

Waarom krijg jij de ziekte van Lyme?! En iemand anders, die ook een besmetting heeft opgelopen, niet? Het heeft met je weerstand en constitutie te maken. Je weerstand is niet alleen te verhogen met voldoende fruit, groente en/of voedingssupplementen.

Er bestaan specifieke homeopatische middelen bij de ziekte van Lyme die jou goed kunnen ondersteunen in het proces.

Wil jij de ziekte van Lyme overwinnen? Kom in actie en neem contact met mij op!

Ook kun je tijdens een antibioticakuur een homeopatische behandeling ter ondersteuning starten!

Tenslotte wens ik je, uit de grond van mijn hart, heel veel beterschap en sterkte in dit proces. Geef niet op!

Meer lezen over homeopathie en de ziekte van Lyme.

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Neem – geheel vrijblijvend – contact op.